Föreläsningar

Föreläsningar

Vi håller med jämna mellanrum föreläsningar inom näringslära, kostlära, hälsosam livsstil. är du intresserad av att komma och lyssna eller vill du att vi kommer och håller en föreläsning hos er? Kontakta oss för mer information, offert och för frågor!

Studiecirklar

Vi utför studiecirklar med inriktning på näringslära, kostlära, hälsosam livsstil och stress.Vill du och dina vänner, ditt företag eller förening fördjupa era kunskaper inom hälsa. Låt oss tillsammans fördjupa kunskaperna inom hälsa, diskutera och motivera vad som passar olika individer bäst  Vi träffas vid 6 tillfällen under två timmar. Varje cirkel har plats för 2-20 deltagare. Vi startat med jämna mellanrum upp nya studiecirklar (håll utkik under fliken aktuellt) men är ni ett gäng som känner er sugna på en egen cirkel och har en lokal redo? Tveka då inte att kontakta oss! Vi tar en kostnad på 600kr/ person och studiecirkel.

Presentationer

Vi kommer kostnadsfritt och presenterar de näringsprodukter som vi arbetar med och berättar om varför vi arbetar med dessa, hur dem fungerar och hur de kan hjälpa dig att må bättre! Kontakta oss för mer information och bokning av presentation.

OBS! Om du befinner dig mer än 2 mil  från vår besöksadress debiterar vi dig för en resekostnad på 18,50 kr/ mil utöver de första 4 milen. Dessa betalas på plats kontant, med kort eller med SWICH.