Anders

Hans resa startade 2004 genom en olycka på sitt dåvarande arbete. För att kunna gå vidare krävdes det en livsstilsförändring vilket tog honom genom en viktnedgång på ca 30 kg, förbättrad kondition och ökad muskelmassa och styrka. Det han gjorde för att uppå detta resultat var att promenera, regelbunden muskelträning samt kostförändring. Hans resa var lång och hade många upp och nergångar ned nya besvär som dök upp. Dessa i form av bland annat kroniska hudsjukdomar som psoriasis, rosacea och ance men även allvarliga allergier dök upp. En dag var det nog, Anders insåg att han var tvungen att förändra något mer och efter ett långt sökande hittade han ett näringstillskott som på ett år gjorde honom fri från alla sina kroniska sjukdomar och allergier. Det enda han förändrade vara att tillsätta målfokuserad näring till sina celler! HÄFTIGT VA?!

Anders vill förmedla till er alla där hemma att det finns vägar för er där hemma som sitter och inte vill leva med era krämpor, oavsett om det handlar om nikotinberoende, sömnproblem, acne, eksem, allergier, migrän, myrkryp eller kramp, det finns en lösning, ge aldrig upp innan du hittar den! Du kan förändra ditt liv. Vill du Kan du!

Sysselsättning: Administratör och informatör på Iskristalls Livsenergi i Kronoberg, licensierad kostrådgivare

 

”Min fru startade företaget 2013, hon bestämde sig för att hon ville jobba med det hon verkligen brann för! Hon ville dela sin kunskap med andra och ge dem samma chans som hon fick! Då jag alltid delat detta intresse med henne kände jag mer och mer att jag ville göra detsamma…”