Viktoria

Glad tjej med ett driv för att ta ett steg utanför ramen och söka efter egna lösningar och vägar på sitt liv. Detta gör att hon hela tiden tar till sig ny kunskap och ständigt vill hålla sig uppdaterad kring de nyaste rönen inom hälsa. Hon är källkritisk och noga med att skapa sin egen uppfattning om saker och ting innan hon uttalar sig inom ämnet.
Viktoria hittade hälsans väg som 18-åring då det var dags för henne att göra en stör förändring. på 1,5 år gick hon från 98 kg och kläder i storlek XL till storlek S/ XS och en vikt på 58 kg. HUR? genom Vanlig kost och motion. Hon bevisade för sig själv och andra att det går att göra en radikal förändring utan extrema kaloriunderskott och specialdieter. Kroppen behöver sina näringsämnen oavsett vad du har för mål säger hon. Med livsstilsförändringen försvann ven hennes besvär med IBS, acne, migrän, humörsvängningar samt kraftig mensvärk. Vilken dröm men hon visar återigen att det går att förändra sin livskvalité med ganska enkla och små förändringar! HUR? fråga henne så guidar hon dig till vägen för ditt välmående!

Idag lever hon piggare och gladare än någonsin som en mamma, maka och matte som driver sitt egna företag och dagligen får jobba med sitt största intresse, hälsa!

Sysselsättning: Ägare av Iskristalls Livsenergi i Kronoberg, certifierad kostrådgivare och hälsoinspiratör samt livsstilscoach

”Iskristalls Livsenergi i Kronoberg drivs med visionen att hjälpa folk till en bättre hälsa genom kunskap och vägledning. Hälsa är något som ligger mig varmt om hjärtat, och detta intresse växer för varje dag! 2012 bestämde jag mig för att utveckla detta intresse till något mer. Det slutade med att 2013 startade jag mitt egna företag. Idag kan vi, jag och min man, erbjuda dig hjälpa kring viktproblem, kroppsbyggning, fysisk aktivitet, sömnproblem, näringsbrist, missbruksproblem, företagshälsa och mycket mycket mer…”